سلام.با تشکر از بررسی خوبتون.میخواستم در مورد صدای این مادربرد کمی توضیح بدم چون خودم هم در حال حاضر از همین بورد دارم استفاده میکنم.
در مورد کیفیت صدای این بورد فقط میتونم بگم با هیچ صدای آنبورد دیگری قایل مقایسه نیست و به راحتی با کارت های Recon3D و ZX که از پردازنده Core3D استفاده میکنند رقابت میکنه ولی ادعاهای گیگا مقداری اغراق آمیزه و به نظر بنده میتونست بهتر از این هم در زمینه صدای آنبورد این مادربرد کار کنه.
برای مثال در این بورد از خازن های ژاپنی نیچیکان استفاده شده و گیگا ادعا داره که از بهترین های سری نیچیکان هم استفاده کرده:
imageview.jpg
خازن های سبز رنگ خازن های ES و خازن های طلایی MW هستند.من نمیخوام بگم خازن های خوبی نیستند ولی بهترین خازن نیچیکان هم نیستند حتی MW.
Nichicon.jpg
از طرفی هم انتظار ندارم مثل کارت های صدای اکسترنال 500 دُلاری از خازن KT استفاده کنه چون هم مدار باید عوض بشه و هم قیمت تمام شده بالاتر میره.ولی گیگا میتونست از خازن FG استفاده کنه که هم باعث میشه پردازنده Core3D برای موسیقی هم بهتر عمل کنه و هم قیمت تمام شده خیلی بالا نمیره. پردازنده Core3D بیشتر برای بازی و فیلم بهینه هست تا موسیقی.مثلاً در سبک جاز و VOCAL و بعضی سبک های راک زیاد خوب عمل نمیکنه ولی خازن FG میتونه تا حدودی این نقص رو برطرف کنه.
از طرفی دو تا OP AMP در این بورد استفاده کرده که بهتر از اونها هم میتونست استفاده کنه! مثلاً بجای OPA2134 که برای صداهای طبیعی در نظر گرفته شده از 2211 استفاده میکرد که Open تر هست و شفافیت بهتری ارائه میده یا بجای LM4552 که برای صداهای صاف و فلت و باس پایین در نظر گرفته شده استفاده از 4562 توصیه میشد که در باس های پایین هم عملکرد عالی داره.
البته چون OP AMP ها قابل جایگزینی هستند میشه عوضشون کرد.گیگا هم که پک 8 تایی قراره ارائه بده و خلاصه راه حل زیاد هست ولی نیازمند صرف هزینه اضافی هم خواهد بود
در کل بخض صدا بسیار عالیه ولی با کمی ریزه کاری و صرف چند $ بیشتر میشد بهتر از این هم عمل کرد

Bookmarks